Go to top
ERP, WMS, B2B, CRM, Web & Mobile - Solutii Business, si creeare site web, e-commerce
Soft1 Web and Mobile
Toate procesele de business intr-un singur sistem

Soft1 Web and Mobile

Soft1 Mobile –  Centralizarea, în mod automat, a datelor de la punctele de lucru la distanță

Numărul utilizatorilor de gadget-uri este în creștere și la fel este și nevoia lor de aplicatii. Acestea sunt menite să fluidizeze activitatile de zi cu zi, drept urmare, evoluția dispozitivelor inteligente este accelerata. Nevoia utilizarii de smartphone-uri, tablete și alte dispozitive mobile nu dă semne că ar încetini. Forța de muncă devine din ce în ce mai mobilă, iar cererea de flexibilitate și capacitatea de a accesa informații din varii locații este și mai mare.

Pentru jucătorii din piață, indiferent de mărime și domeniul în care activează, a devenit o necesitate să își asigure flexibilitate. Aplicatia ofera maximum de eficiență în derularea operațiunilor, chiar și în afara biroului. Noul serviciu Cloud Soft1 360 oferă acest avantaj.

Soft1 S360

Soft1 360 este o solutie unică care oferă acces la aplicatia Soft1 implementată, oriunde v-ați afla, fără alte restricții de timp și localizare, fără a fi necesară o altă infrastructură suplimentară. Soft1 360 este o solutie ușoară și ajută în îmbunătățirea performanțelor și randamentului angajaților, asigurând în același timp confidențialitatea și securitatea datelor. Astăzi aplicatia rulează pe sistemele de operare Android și iOS și permite vizualizarea tuturor browserelor și rapoartelor legate de drepturile de acces ale utilizatorului, editării sau ștergerii înregistrărilor curente (comenzi, facturi, stocuri), introducerii de noi înregistrări.

Beneficii Soft1 360:
– Productivitate crescuta
– Acces de oricunde si dupa orice dispozitiv
– Eliminarea complexitatii si reducerea costurilor
– Acces la informatii in timp real
– Proces decizional imbunatatit
– Imbunatatirea serviciilor de support acordate

Soft1 myCustomer

Serviciul „Soft1 myCustomer” îmbunătațește eficienta relaționării dar și a tranzactiilor zilnice derulate cu clientii: notificare automată prin e-mail în momentul în care se emite un document din sistem, accesarea unui portal dedicat, pentru vizualizarea documentelor înregistrate, informații legate de starea/status-ul comenzilor înregistrate, acces online la toate înregistrările financiare, liste de prețuri actualizate, statistica achizițiilor etc.

Soft1 Web Report

Soft1 Web Report oferă posibilitatea de a vizualiza toate rapoartele disponibile din Soft1 ERP pe orice terminal aflat la distanță (smartphone, laptop, tabletă).

Soft1 B2B

Prin Soft1 B2B, clienții interni și externi ai companiei vor avea acces online la datele înregistrate în sistem și pot gestiona simplu și rapid: Comenzile, Situațiile financiare, Diferite date statistice.

Soft1 QuickView

Soft1 QuickView oferă o viziune de ansamblu, completă și rapidă, asupra afacerii: Venituri: Profit Brut, Vânzări, Costul produselor vândute etc., Cheltuieli: Achiziții, Servicii, Salarizare, etc., Încasări: Balanța Clienți / Debitori etc., Plăți: Balanța Furnizori / Creditori, etc., Numerar: Numerar, Cărți de credit etc.

Soft1 MyPortal

Aplicatia mobilă Soft1 MyPortal oferă posibilitatea de a afișa gadget-uri active din meniul principal al Soft1 ERP. Utilizatorii vor avea acces în timp real la domeniile de interes, cum ar fi: status-urile solicitărilor primite de la clienți, e-mail-urile primite, valoarea vânzărilor pe categorie și pe o perioadă definită, top-10 produse vândute sau top-10 clienți ai companiei. Aplicatia permite utilizatorului vizualizarea tuturor gadget-urile active (pentru care are în prealabil drepturi de acces) din soluția Soft1, prin alegerea imaginilor pe care le preferă vizibile imediat. Navigarea printre gadget-uri se realizează extrem de ușor și informațiile sunt afișate sub formă de tabel sau grafic.

Pentru mai multe informatii despre Soft1 Web & Mobile va stam la dispozitie pe blogul IT HIT.

Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of others’ opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition

Steve Jobs